Skip links

COVID19  - Infekciókontroll tájékoztató

Kedves Pácienseink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket,  hogy – az eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmazva és azt kiegészítve  a COVID-19 vírus elleni védekezéssel  – zavartalanul működik rendelésünk.

Telefonon: 76/487-594, e-mailben: drkissdent@gmail.com előzetesen egyeztetett időpontban állunk rendelkezésükre. Mindenkit – magára és másokra tekintettel-  arra kérünk, hogy a megadott időpontot betartani szíveskedjen. Lehetőleg kísérő nélkül érkezzen.

Amennyiben a telefonos egyeztetés után arra lehet következtetni, hogy a páciens nem fertőzött – nincs láza, torokfájása, köhögése, nehezített légzése, szag-, ízvesztése -nem kell koronavírus tesztet csináltatni. Azonban, ha a rendelőben mért testhőmérséklet meghaladja a 37,2 fokot, akkor a fogászati kezeléshez negatív COVID-19 PCR teszt eredmény szükséges.

Kérjük pácienseinket, hogy a rendelőbe lehetőség szerint maszkban érkezzenek. Az érkezést követően kézfertőtlenítést kell végezni, melyhez fertőtlenítőszert, valamint a kezeléshez szükséges védőruházatot  biztosítunk.

Együttműködésüket köszönjük!

covid_icon__4
covid_icon_1
covid_icon_3
covid_icon_2