Skip links

COVID19  - Infekciókontroll tájékoztató

Kedves Pácienseink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket,  hogy – az eddig is a legmagasabb szintű sterilitási protokollt alkalmazva és azt kiegészítve  a COVID-19 vírus elleni védekezéssel  – zavartalanul működik rendelésünk.

Telefonon: 76/487-594, e-mailben: drkissdent@gmail.com előzetesen egyeztetett időpontban állunk rendelkezésükre. Mindenkit – magára és másokra tekintettel-  arra kérünk, hogy a megadott időpontot betartani szíveskedjen. Lehetőleg kísérő nélkül érkezzen.

Minden tervezhető fogászati beavatkozás esetében szükséges vagy:

  1. az oltási igazolvány megléte vagy
  2. 48 órán belüli PCR teszt és egy aznapi antigén gyorsteszt.

A rendelet az egészségügyi veszélyhelyzet időtartama alatt hatályos.
A koronavírus ellen nem védett, (védettségi kártyával nem rendelkezők esetében) a tervezhető invazív beavatkozásra jelentkező személy esetében, ha az invazív beavatkozás kockázata – szakmai szempontból – elhanyagolható, a tervezett invazív beavatkozást végző szakorvos döntése alapján tesztek elvégzése nélkül a tervezett invazív beavatkozás végrehajtható.

Kérjük pácienseinket, hogy a rendelőbe lehetőség szerint maszkban érkezzenek. Az érkezést követően kézfertőtlenítést kell végezni, melyhez fertőtlenítőszert, valamint a kezeléshez szükséges védőruházatot  biztosítunk.

Együttműködésüket köszönjük!

covid_icon__4
covid_icon_1
covid_icon_3
covid_icon_2