Skip links

ESZKÖZPARK

ALPHA BIO TEC.

A több, mint 28 aktív éve alatt a Alpha-Bio Tec. innovatív termékek és szolgáltatások hosszú sorát fejlesztette ki, amelyek célja a páciensek magas életszínvonala és a lehető legjobb esztétikai megoldások elérhetővé tétele. Az Alpha-Bio Tec. implantátumai kényelmes megoldást biztosítanak, amellyel a lehető legközelebb kerülhet egy természetes fog érzetéhez.

A kiemelkedő színvonalú fejlesztésnek és a precíz gyártási folyamatnak köszönhetően az Alpha-Bio Tec. a világ számos piacán vezető pozícióban van.

NOBEL BIOCARE

A Nobel Biocare piacvezető megoldást kínál a gyökértől fogig, fogászati implantátumokkal, helyreállító alkotóelemekkel, CAD/CAM implantátumokkal és biológiai anyagokkal. Székhelye Kloten, Svájc.

A Nobel Biocare cég megalapítása egyidejű az első implantátum beültetésével, valamint a titán és csont fúziójának eredetével. Per-Ingvar Brånemark svéd orvoskutató professzor és a Bofors svéd cég között létrejött partnerségből származik.

Piezotome
Ultrahangos csontsebészeti gép

A legkorszerűbb technikát és megbízhatóságot képviselik. Innovatív, erőteljes, precíz és csendes működésű piezoelektromos generátor implantációs sebészethez, finom beavatkozásokhoz, mint pl. oszteotómiához, csontkürettázshoz vagy szinusz emeléshez kifejlesztve.

Gépi gyökérkezelés

Rendelőnkben az egyik legmodernebb endodonciai eszközzel végezzük a gyökércsatorna tágítást, így a gyökérkezelés pontosabb, hatékonyabb és szinte fájdalommentes. A gépi műszerekkel végzett gyökérkezelés jelentősen csökkenti a fogorvosi székben töltött időt, az elvégzett kezelések sikeressége is jóval nagyobb arányú és  görbült vagy beszűkült, nehezebben megmunkálható gyökércsatornák kezelése is nagyobb sikerrel kivitelezhető.

Philips Zoom
fogfehérítő

A Philips Zoom a jobb eredményekért fénnyel aktivált technológiát alkalmaz. Klinikai tesztekkel bizonyított, hogy LED-technológiánk akár 8 árnyalattal is fehérebb fogakat eredményez 45 perc alatt, így 40%-kal hatékonyabb, mint a nem fénnyel aktivált rendszerek.

A Philips Zoommal a fehér fogak egészségesek maradnak. A fogorvosi rendelőkben alkalmazott és otthoni Zoom termékeink az egyetlen olyan fogfehérítési megoldást képviselik, amely a klinikailag igazoltan a fogérzékenységet csökkentő, a fogzománcot erősítő és fogakat ragyogóbbá és simábbá varázsoló* ACP-t (amorf kalcium-foszfátot) használ.*

*in vitro

KAVO
Kezelőszék

A legkorszerűbb technikát és megbízhatóságot képviselik.

Digitális
Panorámaröntgen

Egy felvételen látható az összes fog, illetve információ nyerhető az arcüreg és az állkapocsízület állcsontok állapotáról és mennyiségéről is. Ha több fogat vizsgálunk, vagy góckutatás történik, jóval kisebb sugárterheléssel jár, és gyorsabb mintha helyette intraorális felvételeket készítenénk.

A digitális panorámaröntgen tízszer kisebb sugárterhelést jelent a páciensnek a hagyományos röntgenhez képest.

Digitális
Intraorális röngten

A fogászati célú intraorális röntgenképek olyan kétdimenziós megjelenítése a fogaknak, melyek lehetővé teszik a gyökércsúcs körüli elváltozások és a fogakat körülvevő csontállomány megjelenítését minimális sugárterhelése mellett. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas a fogászati rutindiagnosztikában az egyszerű elváltozások diagnosztikájára, illetve kontrollálásukra. A pácienst a felesleges sugárterheléstől ólomköpennyel védik, és a vizsgálat ülő helyzetben történik. Egy felvétel sugárdózisa kevesebb, mint egy nap háttérsugárzásnak felel meg.

Orálkamera

Egy kicsi, a szájba vezethető kamera, mellyel kezelés közben is láthatja a páciens hogy mi történik, illetve a dokumentációban is felhasználható fényképek készíthetők vele.

Tethys H10 Plus
Sterilizátor

A Tethys H10 Plus egyetlen exkluzív eljárásban egyesíti a víz erejét, a hőenergiát és az ultrahang erejét a maximális biztonság, a kiemelkedő sebesség és a könnyű használat érdekében.

Euronda autokláv
Nagyteljesítményű sterilizátor

Olyan autokláv rendszer, amely következetesen optimális minőségi szintet biztosít és garantálja a csúcs sterilizációs teljesítményt mindenkor.

Melag MELAquick autokláv
Egészségügyi sterilizátor

Kompakt, gyors és hatékony. Kézidarabok, turbinák és különféle eszközök gyorsan (7 perc alatt) sterilezhetőek két kezelés között.

COXO Dental Aerosol Suction System
Fogászati aeroszol szívó rendszer

A fogorvosi kezelések során – bizonyos esetekben – elkerülhetetlen az aeroszol képződés, amely elősegíti a mikróbák légtérbe jutását. Az aeroszol szívó rendszer nagymértékben megakadályozza a keresztfertőzést, és védi a páciensek és a szakellátók egészségét.

Aetaire Air-160 Air purifier
Légtér fertőtlenítő

Negatív ionos professzionális légtisztító UV-C germicid lámpával.

KAVO Dental QuattrocareTM Plus
Kézidarab karbantartó rendszer

Kitűnő öko megoldás az optimális és értékmegtartó ápoláshoz.

A KaVo QUATTROcare Plus karbantartási rendszernek köszönhetően a kézidarabok kezelésének hatékonysága növekszik.
Négy kézidarab teljes eljárása csak kb. 1 perc.